• Wilde eens wat anders beleven maar niet te duur uit zijn.
    Via hun website viel mijn oog al snel op Nicole want ik hou van slank met een bos hout voor hun deur.
    Haar referentiekader stond me ook al snel aan en niet getreuzeld maar snel gebeld voor een afspraak, je spreekt dan wel een man maar alles wordt goed duidelijk uitgelegd van hoe en wat. geen gezeur zogezegd, je betaald het meisje en ze blijft dan gewoon binnen totdat de tijd om is.
    Enfin, Nicole was op tijd, jemig wat een stuk is dat, direct kreeg ik een tongzoen van der en al snel was het ijs gebroken.
    Ze heeft een vlotte maar gezellige babbel, na wat gedronken te hebben en der betaald te hebben voor 1,5 uur, ze wist al dat ik van anaal hou en dat was geen probleem maar koste wel wat extra, gingen we al snel naar boven toe.
    Alles gaat rustig aan, geen haastwerk en alles is compleet aan der, want het was een heerlijk voorspel als eerste.
    Wel alles met comdoom en zo hoort het ook, het is niet alleen voor mijn veiligheid hé want je weet nooit wat je binnenhaald, Nicole doet ook alles volledig veilig (wil je condoomloos dan moet je haar niet bestellen)
    Ben meerdere keren klaargekomen en ook dat was geen enkel probleem, de laatste keer heb ik over der borsten gespoten en dat was een mieters gezicht.
    Naderhand, we hadden nog wat tijd over wat nagekeuveld en nog ff wat gedronken samen.
    Dat maak ik niet vaak mee, meestal zijn de meisjes nadien gelijk weg, dit is gewoon lekker.
    Ze ging weg met een heerlijke tongzoen, misschien tot een volgende keer, nou ik weet het wel zeker......

    Sterke punten
    Girl Frind Experimance, ja dat staat me wel aan bij Nicole.
    Nicole heeft een vlotte babbel en is van veel op de hoogte.
    Haar prijzen zijn eerlijk, ze is vooral ook schoon en ze rookt niet.

    Zwakke punten
    Nicole kan niet op zondagen, dat is wel wat jammer

    Door Bully op 25 mei 2019 Reageer

  • Wilde eens wat anders beleven maar niet te duur uit zijn.
    Via hun website viel mijn oog al snel op Nicole want ik hou van slank met een bos hout voor hun deur.
    Haar referentiekader stond me ook al snel aan en niet getreuzeld maar snel gebeld voor een afspraak, je spreekt dan wel een man maar alles wordt goed duidelijk uitgelegd van hoe en wat. geen gezeur zogezegd, je betaald het meisje en ze blijft dan gewoon binnen totdat de tijd om is.

    Enfin, Nicole was op tijd, jemig wat een stuk is dat, direct kreeg ik een tongzoen van der en al snel was het ijs gebroken.
    Ze heeft een vlotte maar gezellige babbel, na wat gedronken te hebben en der betaald te hebben voor 1,5 uur, ze wist al dat ik van anaal hou en dat was geen probleem maar koste wel wat extra, gingen we al snel naar boven toe.

    Alles gaat rustig aan, geen haastwerk en alles is compleet aan der, want het was een heerlijk voorspel als eerste.
    Wel alles met comdoom en zo hoort het ook, het is niet alleen voor mijn veiligheid hé want je weet nooit wat je binnenhaald, Nicole doet ook alles volledig veilig (wil je condoomloos dan moet je haar niet bestellen)
    Ben meerdere keren klaargekomen en ook dat was geen enkel probleem, de laatste keer heb ik over der borsten gespoten en dat was een mieters gezicht.

    Naderhand, we hadden nog wat tijd over wat nagekeuveld en nog ff wat gedronken samen.
    Dat maak ik niet vaak mee, meestal zijn de meisjes nadien gelijk weg, dit is gewoon lekker.
    Ze ging weg met een heerlijke tongzoen, misschien tot een volgende keer, nou ik weet het wel zeker......

    Sterke punten
    Girl Frind Experimance, ja dat staat me wel aan bij Nicole.
    Nicole heeft een vlotte babbel en is van veel op de hoogte.
    Haar prijzen zijn eerlijk, ze is vooral ook schoon en ze rookt niet.

    Zwakke punten
    Nicole kan niet op zondagen, dat is wel wat jammer

    Door Bully op 25 mei 2019 Reageer

  • Weer zo een fake site

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Mandi op 10 april 2019 Reageer

  • Afspraak gemaakt voor 2 uur. Betaald voor 2, uur. Ze stuurde een heel andere dame als op. De foto. Toen de 350 euro betaald was moest de dame opeens weg. ( dubbel geboekt). Ze zouden een andere dame sturen. We wachten nig steeds. Vieze oplichters

    Door Fernanda op 30 maart 2019 Reageer

  • Leuke mensen, en leuke en sexy meiden

    Door Mike Van vliet op 1 maart 2019 Reageer

  • Gisteren Megan op bezoek gehad bij mijn thuis, heel goed contact van te voren met het escort bureau..
    Snelle levering ook.. Megan kwam aan mijn deur, en ik was verbaasd dat zij echt de dame van de foto is!
    Gebeurd niet vaak bij escort bureaus de laatste tijd..
    MEGAN IS ECHT WOW!
    Over de rest van de dames kan ik nog niets vertellen, komt ook zeker!

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door Ron Maaswinkel op 22 februari 2019 Reageer

  • Hi,

    Can you email us details:

    1. The list of Services available
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then add your service list, location and photos to our site in the new portal ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Would it be possible to send us:

    1. The list of Services available
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will ammend your service list, location and photos to our site on the new portal once we have them

    Zwakke punten
    Hi,

    Would it be possible to email us details:

    1. The list of Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site on the new section as soon as possible

    Door Tanisha op 20 februari 2019 Reageer

  • Hi,

    Can you send us details:

    1. The Services offered
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will ammend your services to our site under the new portal ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Please can you email us:

    1. The Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to post on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then add your service list, location and photos to our site under the new portal soon as you send them

    Zwakke punten
    Hi,

    Please can you email us details:

    1. The Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) for our website
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your service list to our site under the new section ASAP

    Door Lucretia op 3 februari 2019 Reageer

  • Hi,

    Please can you send us:

    1. The list of Services offered
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) for our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site in the new section soon as you send them

    Sterke punten
    Hi,

    Please email us details:

    1. The list of Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to post on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will add your service list to our site under the new portal as soon as possible

    Zwakke punten
    Hi,

    Please can you send us:

    1. The Services provided
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if suitable) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site on the new section soon as you send them

    Door Jonah op 29 januari 2019 Reageer

  • Hi,

    Can you send us details:

    1. The Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if suitable) to post on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will add your services to our site under the new section soon as you send them

    Sterke punten
    Hi,

    Please can you send us details:

    1. The Services available
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your services to our site in the new portal soon as you send them

    Zwakke punten
    Hi,

    Can you email us details:

    1. The list of Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will ammend your service list to our site on the new portal as soon as possible

    Door Jacquetta op 28 januari 2019 Reageer

  • Hi,

    Please can you email us details:

    1. The Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) for our website
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your services to our site on the new section ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Would it be possible to email us:

    1. The Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list, location and photos to our site in the new portal once we have them

    Zwakke punten
    Hi,

    Would it be possible to send us details:

    1. The list of Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site in the new section ASAP

    Door Pablo op 25 januari 2019 Reageer

  • Gisteren Maria besteld bij Dreams Escort.. een heerlijke dame, met gevoel voor humor! En haar lichaam heeft mij totaal gek gemaakt! Ben stapel op deze dame wauw

    Sterke punten
    Goed betrouwbaar

    Door Ronnie op 12 december 2018 Reageer

  • Vorige week Zaterdag een top avond beleefd met Kim, echt een top escort dame!
    Neemt echt de tijd met je, en heeft er echt zin in!
    Dit escort bureau is eerlijk, en recht voor hun raap!
    Ze voldoen aan al je wensen!

    TOP

    Sterke punten
    Eerlijk, top meiden

    Door Frank mooijer op 27 november 2018 Reageer

  • Wederom iemand die adverteert met mooie woorden. Op de startpagina schrijft men zelfs dat men werkt met 'echte fotos'. Kan wel zijn maar dan wel met 'echte foto's' van bekende personen.
    Escort Megan b.v. ... voor wiens profiel foto's gebruikt worden van Karla Marie. Google even op de naam en je ziet wat ik bedoel.
    Bedrog, misleiding en ook nog eens identiteitsfraude.
    Karla Marie zelf is inmiddels ingelicht en die was zo enorm furieus dat ze zei serieuze stappen te gaan ondernemen.
    Geen idee of ze van al dat geld wat ze heeft een onderzoek laat uitvoeren en een dure advocaat gaat inhuren maar dat er zomaar foto's van iemand op een website gezet worden en deze persoon wordt neergezet als prostitue is nogal triest.
    Heel ver weg blijven van dit bedrijf want 'Megan' zal niet het enige fake profiel zijn.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Marc op 13 november 2018 Reageer

  • Op de website staan fotos van de meest mooie vrouwen. Maar als je een afspraak maakt staat er ineens een heel andere vrouw voor je deur. Die beweert bij hoog en laag dat ze de vrouw van de foto is. Ook het agentschap zegt dat het dezelfde vrouw is. Maar het is een heel andere vrouw, het gezicht en het lichaam zijn heel anders. Hangende borsten, ik heb die na een kwartier weggestuurd

    Sterke punten
    geen (mooie website waar je weg kan dromen)

    Zwakke punten
    andere, veel lelijkere vrouw

    Door Ad op 21 augustus 2018 Reageer

  • 1 van de damens kan langs onder het mom van ik moet nog een collega ophalen zij kreeg het geld mee uit goed geloof ( 300eu) na 10 min nog niet terug hun bellen nemen niet op op een ander nummer gebeld zeg die ja ik ga het nakijken voor je en niet meer terug gebeld
    Is dit normaal via WhatsApp gevraagd geen reactie
    Morgen maar aangifte doen voor oplichting

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Eerlijkheid

    Door ... op 26 juli 2018 Reageer

  • Boys4u is een betrouwbare dating site voor escort jongens. De organisatie is helder en goed. Natuurlijk zitten ook op deze site minder betrouwbare jongens en fakers. En niet alle reviews zijn origineel. Maar de ervaringen die ik er tot nu mee heb zijn heel positief, zelf een beetje opletten en het gaat goed.

    Sterke punten
    Overzichtelijke website, eenvoudig en snel contact

    Zwakke punten
    Er zitten rotte appels tussen

    Door Bram op 10 juli 2018 Reageer

  • De 'peter' die hier een review schrijft mankeert duidelijk iets aan zijn ogen n zijn oprechtheid met deze review.
    Op mijn kinkypagina staat al jaren mijn leeftijd vermeld, alle foto's erop zijn van mijzelf.
    Gevalletje 'ik wilde sex en drugs maar dat is niet mogelijk bij deze Meesteres dus schrijf ik iets negatiefs'.
    Sneu type dus.

    Sterke punten
    Nvt

    Zwakke punten
    Nvt

    Door Meesteres Ka op 29 juni 2018 Reageer

  • 1e keer om Kim gevraagd, zij was een zeer relaxte dame. Wist mij op gemak te stellen. Met een vreemde dame is geen makkelijke situati om het te doen voor mij. Echt super genoten.
    2e was met liandra op voorstel van de hostess, omdat kim ziek was. Er werd gezegd dat liandra qua karacter hetzelfde is. Nou bij binnenkomst gelijk al telleurgesteld aan haar houding.
    Dezelfde prijs voor kim was zij zeer op limiet gesteld. Enkel S&F. Kim integendeel deed de hele sessie op gemak stellende wijze. Door eerst rustig op te komen, naarmate een body to body massage. Zo een weg banen naar actie. Liandra is een type van de rode ramen bij de wallen. Diep telleurgesteld in liandra.
    Kim was een topper, ze vroeg wat ik wou, ik zei surprise me. Dat verbaast haar wel. Maar ze deed dat ook. Top dame is het.
    Zat aan charmaine te twijfelen.
    Maar was juist bang voor de houdingen.

    Sterke punten
    Bij dreamsescort hebben ze gelukkig wel dames die weten hoe ze handellen in situaties zoals mannen like me.

    Zwakke punten
    Helaas ook wallen materiaalpas op wie je besteld. De profiel omschrijving komt niet overeen met de werkelijke dames. Qua uiterlijk wel, beide dames waren prachtig. Ook vriendelijk. In mijn geval weet liandra niet te handellen met verlegen types. maar de omschrijving wat ze doen en waar ze van houden niet.

    Door Anoniem op 23 juni 2018 Reageer

  • Waarom ben ik de enige die hier een review plaatst? Beetje apart vind ik dat, omdat over alles op het internet wel reviews te vinden zijn.

    Door Peter op 12 juni 2018 Reageer

  • Wat een nare hooghartigen oude dame is dat van min 50 jaar of ouder.
    Had een afspraak gemaakt met haar en kwam op afgesproken tijd aan .ze deed de deur open en ik schrok mij het ongeluk van het feit hoe oud ze was op kinky stond dat ze rond de 40 jaar moest zijn en dat ze slak was nou daar ben ik het ook niet mee eens

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ?

    Door peter op 11 juni 2018 Reageer

  • I am really happy with this girls

    Door Sjon danklum op 5 juni 2018 Reageer

  • Vorige week Zaterdag een leuke tijd met Kim gehad..
    Wat is leuk vondt aan Kim, is dat zij een hele relaxte dame is. Niks moet bij Kim gehaast.. en dat vondt ik echt super leuk van haar. Ze is een heel uur geweest.

    Sterke punten
    de tijd, en relaxt

    Door john voorn op 2 juni 2018 Reageer

  • Ik heb een date gehad met Charmaine, zij was er op de afgesproken tijd. discretie is waar ik het escortbureau om heb gevraagd, en discretie heb ik ook gehad echt top service! Heb met Charmaine een super gezellige tijd gehad. Zeker aan te raden!

    Sterke punten
    Snelle en discrete service.

    Zwakke punten
    Zou het niet weten.

    Door Dylan Groote op 1 juni 2018 Reageer

  • Een heerlijke erotische massage besteld, bij Dreams Escort in Amsterdam.. Ik had een date met Kim ze was super lief, heeft me super lekker gemasseerd. Ze was er binnen 20 minuten echt top!

    Sterke punten
    Fijne en schonen vrouwen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rene maarse op 28 mei 2018 Reageer (1 reactie)