Escort Amsterdam- en Rotterdam | Escort service | Escort Dames bestellen Dreams Escort Amsterdam, Rotterdam en Waterland de beste escort service van Noord- en Zuid Holland. Bezoek onze website voor meer info!

Reviews over Dreams Escort

  • Leuke mensen, en leuke en sexy meiden

    Door Mike Van vliet op 1 maart 2019 Reageer
  • Gisteren Megan op bezoek gehad bij mijn thuis, heel goed contact van te voren met het escort bureau..
    Snelle levering ook.. Megan kwam aan mijn deur, en ik was verbaasd dat zij echt de dame van de foto is!
    Gebeurd niet vaak bij escort bureaus de laatste tijd..
    MEGAN IS ECHT WOW!
    Over de rest van de dames kan ik nog niets vertellen, komt ook zeker!

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door Ron Maaswinkel op 22 februari 2019 Reageer
  • Hi,

    Can you email us details:

    1. The list of Services available
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then add your service list, location and photos to our site in the new portal ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Would it be possible to send us:

    1. The list of Services available
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will ammend your service list, location and photos to our site on the new portal once we have them

    Zwakke punten
    Hi,

    Would it be possible to email us details:

    1. The list of Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site on the new section as soon as possible

    Door Tanisha op 20 februari 2019 Reageer
  • Hi,

    Can you send us details:

    1. The Services offered
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will ammend your services to our site under the new portal ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Please can you email us:

    1. The Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to post on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then add your service list, location and photos to our site under the new portal soon as you send them

    Zwakke punten
    Hi,

    Please can you email us details:

    1. The Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) for our website
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your service list to our site under the new section ASAP

    Door Lucretia op 3 februari 2019 Reageer
  • Hi,

    Please can you send us:

    1. The list of Services offered
    2. Availability
    3. Photos (if suitable) for our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site in the new section soon as you send them

    Sterke punten
    Hi,

    Please email us details:

    1. The list of Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to post on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will add your service list to our site under the new portal as soon as possible

    Zwakke punten
    Hi,

    Please can you send us:

    1. The Services provided
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if suitable) for our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site on the new section soon as you send them

    Door Jonah op 29 januari 2019 Reageer
  • Hi,

    Can you send us details:

    1. The Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if suitable) to post on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will add your services to our site under the new section soon as you send them

    Sterke punten
    Hi,

    Please can you send us details:

    1. The Services available
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your services to our site in the new portal soon as you send them

    Zwakke punten
    Hi,

    Can you email us details:

    1. The list of Services provided
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will ammend your service list to our site on the new portal as soon as possible

    Door Jacquetta op 28 januari 2019 Reageer
  • Hi,

    Please can you email us details:

    1. The Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) for our website
    4. Affiliate commission CPA details if accessible

    And we will then ammend your services to our site on the new section ASAP

    Sterke punten
    Hi,

    Would it be possible to email us:

    1. The Services offered
    2. Calendar Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our portals
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list, location and photos to our site in the new portal once we have them

    Zwakke punten
    Hi,

    Would it be possible to send us details:

    1. The list of Services available
    2. Availability
    3. Photos (if appropriate) to be hosted on our site
    4. Affiliate commission CPA details if available

    And we will then ammend your service list to our site in the new section ASAP

    Door Pablo op 25 januari 2019 Reageer
  • Gisteren Maria besteld bij Dreams Escort.. een heerlijke dame, met gevoel voor humor! En haar lichaam heeft mij totaal gek gemaakt! Ben stapel op deze dame wauw

    Sterke punten
    Goed betrouwbaar

    Door Ronnie op 12 december 2018 Reageer
  • Vorige week Zaterdag een top avond beleefd met Kim, echt een top escort dame!
    Neemt echt de tijd met je, en heeft er echt zin in!
    Dit escort bureau is eerlijk, en recht voor hun raap!
    Ze voldoen aan al je wensen!

    TOP

    Sterke punten
    Eerlijk, top meiden

    Door Frank mooijer op 27 november 2018 Reageer
  • Wederom iemand die adverteert met mooie woorden. Op de startpagina schrijft men zelfs dat men werkt met 'echte fotos'. Kan wel zijn maar dan wel met 'echte foto's' van bekende personen.
    Escort Megan b.v. ... voor wiens profiel foto's gebruikt worden van Karla Marie. Google even op de naam en je ziet wat ik bedoel.
    Bedrog, misleiding en ook nog eens identiteitsfraude.
    Karla Marie zelf is inmiddels ingelicht en die was zo enorm furieus dat ze zei serieuze stappen te gaan ondernemen.
    Geen idee of ze van al dat geld wat ze heeft een onderzoek laat uitvoeren en een dure advocaat gaat inhuren maar dat er zomaar foto's van iemand op een website gezet worden en deze persoon wordt neergezet als prostitue is nogal triest.
    Heel ver weg blijven van dit bedrijf want 'Megan' zal niet het enige fake profiel zijn.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Marc op 13 november 2018 Reageer
  • 1e keer om Kim gevraagd, zij was een zeer relaxte dame. Wist mij op gemak te stellen. Met een vreemde dame is geen makkelijke situati om het te doen voor mij. Echt super genoten.
    2e was met liandra op voorstel van de hostess, omdat kim ziek was. Er werd gezegd dat liandra qua karacter hetzelfde is. Nou bij binnenkomst gelijk al telleurgesteld aan haar houding.
    Dezelfde prijs voor kim was zij zeer op limiet gesteld. Enkel S&F. Kim integendeel deed de hele sessie op gemak stellende wijze. Door eerst rustig op te komen, naarmate een body to body massage. Zo een weg banen naar actie. Liandra is een type van de rode ramen bij de wallen. Diep telleurgesteld in liandra.
    Kim was een topper, ze vroeg wat ik wou, ik zei surprise me. Dat verbaast haar wel. Maar ze deed dat ook. Top dame is het.
    Zat aan charmaine te twijfelen.
    Maar was juist bang voor de houdingen.

    Sterke punten
    Bij dreamsescort hebben ze gelukkig wel dames die weten hoe ze handellen in situaties zoals mannen like me.

    Zwakke punten
    Helaas ook wallen materiaalpas op wie je besteld. De profiel omschrijving komt niet overeen met de werkelijke dames. Qua uiterlijk wel, beide dames waren prachtig. Ook vriendelijk. In mijn geval weet liandra niet te handellen met verlegen types. maar de omschrijving wat ze doen en waar ze van houden niet.

    Door Anoniem op 23 juni 2018 Reageer
  • I am really happy with this girls

    Door Sjon danklum op 5 juni 2018 Reageer
  • Vorige week Zaterdag een leuke tijd met Kim gehad..
    Wat is leuk vondt aan Kim, is dat zij een hele relaxte dame is. Niks moet bij Kim gehaast.. en dat vondt ik echt super leuk van haar. Ze is een heel uur geweest.

    Sterke punten
    de tijd, en relaxt

    Door john voorn op 2 juni 2018 Reageer
  • Ik heb een date gehad met Charmaine, zij was er op de afgesproken tijd. discretie is waar ik het escortbureau om heb gevraagd, en discretie heb ik ook gehad echt top service! Heb met Charmaine een super gezellige tijd gehad. Zeker aan te raden!

    Sterke punten
    Snelle en discrete service.

    Zwakke punten
    Zou het niet weten.

    Door Dylan Groote op 1 juni 2018 Reageer
  • Een heerlijke erotische massage besteld, bij Dreams Escort in Amsterdam.. Ik had een date met Kim ze was super lief, heeft me super lekker gemasseerd. Ze was er binnen 20 minuten echt top!

    Sterke punten
    Fijne en schonen vrouwen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Rene maarse op 28 mei 2018 Reageer (1 reactie)
  • Ben vaak genaaid door escort bureaus in Amsterdam, dus ben ik op een gegeven moment bij Dreams Escort terecht gkomen.. Ik had eerst mijn twijfels, maar na een lang en boeiend gesprek met de telefonisten heb ik mijn reservering door gezet.. Om 22:00 gisteren had ik met Kim afgesproken,de dame werd zeer discreet afgezet en ik heb een super avond gehad! Een aanraden 100% ik zou als ik jou was echt bij dit escort bureau bestellen! het is het proberen waard! www.dreamsescort.nl

    Sterke punten
    Betrouwbaar

    Door Johan setten op 19 mei 2018 Reageer
  • Topservice, klasse-meiden, zeer snel en discreet. Goede ervaringen met ze!

    Sterke punten
    Snelle service, klasse- meiden.

    Door Robbie op 17 mei 2018 Reageer
  • Top service vaak besteld en ga nog veel vaker bestellen ook! 10+

    Door Kees op 17 mei 2018 Reageer
  • Hele schone meisjes

    Sterke punten
    Zeer proffesioneel

    Zwakke punten
    Geen

    Door David niven op 17 mei 2018 Reageer
  • Ik bestel regelmatig bij Dreams Escort, en ik verwacht altijd pure discretie.. en dat is ook wat ik altijd krijg van hun!
    Dreams escort is gewoon echt een super goed escort bureau, die je echt goed helpen met je wensen.. zo kom je nooit voor verassingen te staan, als de dame op de stoep staat.
    Altijd netjes op tijd en discreet!!

    Groetjes Johan

    Sterke punten
    Snel en discreet ..

    Door Johan op 17 mei 2018 Reageer

Bezoek Dreams Escort

Schrijf je eigen review over Dreams Escort

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dreams Escort
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden